Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Autor: Belmorn

narnia-prince-kaspian-2-fp2067.jpgIako Princ Caspian nije prošao zapaženo u kinima, u planu je snimanje treće ekranizacije serije knjiga Kronike iz Narnije autora C.S. Lewisa.

Film režira Michael Apted, zamjenivši Andrewa Adamsona, redatelja dva predhodna filma koji se preselio na stolicu koproducenta. Scenarist koji su radili na drugim filmovima iz Kronika će pisati adaptaciju i za Plovidbu broda Zorogaza.

Priča prati dvoje najmlađe djece koja se vraćaju u Narniu s svojim rođakom kako bi plovili morem na brodu Zorogazu s princem Caspianom. Na putu do ruba svijeta sreću zmajeve i patuljke, kao i razna bića iz mora.

Snimnanje filma "Plovidba broda Zorogaza" (The Voyage of the Dawn Threader) je počet će u siječnju iduće godine, a najavljen je za prikazivanje 7. svibnja 2010. godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona