Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Twilight

Autor: Belmorn

twilightposter08.jpgTwilight je film snimljen prema istoimenoj knjizi autorice Stephanie Meyer o ljubavi između tinejdžerice i vampira. Priča prati djevojku Isabellu Swan koja se seli u mali grad Forks kako bi živjela s ocem. Tamo upoznaje tajanstvenog Edwarda, za kojeg se uspostavi da je stogodišnji vampir u tijelu sedamnaestogodišnjaka. Kada tri putujuća vampira dovedu Isabellin život u opasnost, Edward odluči riskirati sve kako bi ju spasio prije nego što bude prekasno.

Scenarij filma adaptira Melissa Rosenberg (Dexter, O.C., Birds of Pray), a režira ga Catherine Hardwicke (Thirteen, Lords of Dogtown i The Nativity Story). Za glumce u filmu su izabrana nova lica, Isabellu glumi Kristen Stewart (Panic room), a Edwarda Robert Pattinson

Pošto se serijal knjiga Twilight sastoji od četiri knjige (posljednja bi trebala biti izdana u kolovozu), ljudi iz Paramounta se nadaju ekranizaciji još barem dva nastavka filma. Novi i stari trailer filma možete pogledati na službenoj stranici. Film će u našim kinima krenuti 8. siječnja iduće godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona