Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Igrani film "Akira"

Autor: Belmorn

akira.jpgNajavljena je igrana adaptacija popularne mange Akira iz 80-ih. Anime prema mangi je snimljen 1988. i smatra se jednim od najboljih animiranih filmova ikad snimljenih. Prvi od dva planirana filma izašao bi sredinom ljeta iduće godine, a za drugi nisu najavljeni datumi izlaska. Pošto manga dolazi u šest epizoda, svaki film će pokriti pola priče.

Film režira Ruiari Robinson koji je bio nominiran za Oskara za kratki film. Gary Whitta (game designer i pisac) radi scenarij, a zanimljivo je napomenuti kako je Leonardo DiCaprio jedan od producenata.

Još nije bilo govora o podjeli uloga, ali se vjeruje da će DiCaprio glumiti Keneda, a Joseph Gordon-Levitt biti Tetsuo. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona