goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Star Wars: The Clone Wars

Autor: Belmorn

clone_wars.jpg15. kolovoza u kinima izlazi CGI animirani film Ratovi Zvijezda: Klonski ratovi koji će prethoditi istoimenoj animiranoj seriji. Radnja serije će biti smještena u isto vrijeme kao i ona Clone Wars serije koja se vrtila na Cartoon Networku, u periodu između igranih filmova Napad Klonova i Osveta Sitha.

Anakin Skywalker i Obi-Wan Kenobi su poslani da istraže nestanak sina moćnog gangstera Jabbe the Hutta. Na svojoj misiji Obi-Wan ukrsti mačeve s Asajj Ventress, a Anakin se ponovo sukobi s Grofom Dookuom. Zanimljivo je spomenuti pojavu novog ženskog lika, Anakinove učenice Ahsoke Tano.

Film i serija su rađeni u 3D animaciji, ali su likovi rađeni da sliče staroj 2D seriji, tako da će sve imati određeni anime ugođaj. Iako će se u seriji pojaviti skoro svi likovi iz filma osim Samuela L. Jacksona (Mace Windu) i Anthonyja Danielsa (C-3PO), nitko od glumaca neće posuditi glasove animiranim likovima. George Lucas je najavio da bi serija trebala imati oko 100 epizoda.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona