Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi "Dark Knight" trailer

Autor: Belmorn

dark_knight-new.jpgNakon prerane smrti Heatha Ledgera oko iščekivanog Dark Knighta dignula se još veća medijska prašina. Scene s mrtvim Jokerom morale su biti izbačene iz filma zbog negativne reakcije pokusne publike i glasina da su pripreme za ulogu psihotičnog klauna natjerale glumca na depresiju i konačno u smrt.

Nastavak hvaljenog filma Batman Begins će u europskim kinima osvanuti 25. srpnja, a Warner Bros nam donosi treći trailer iz kojeg se mogu naslutiti mnoge sitnice vezane uz film.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona