goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Snima se remake kultnog Evil Deada!

Autor: Belmorn

evil_dead_final.jpgSam Raimi, tvorac originalne The Evil Dead trilogije, najavio je remake originala iz 1981. godine. Prije nego što završi scenarij, Raimi želi pronaći pravog redatelja za film pošto nema ambicija sam raditi na projektu.

Radnja remakea ostat će uglavnom vjerna izvorniku u kojem pet studenata odlazi na vikend u šumu. Nalaze kolibu s jezivom demonskom knjigom i diktafonom. Kad puste snimku, čuju glas koji je preveo tekst iz knjige što budi demone iz okolne šume...

Još nije poznato hoće li Bruce Campbell, glumac B kategorije koji se proslavio ulogom glavnog lika Asha u originalnoj trilogiji, pojaviti i u remakeu, makar kao cameo uloga.

Film bi u kinima trebao biti već iduće godine, no hoće li očuvati duh originala, odgovor je koji ćemo saznati tek kad ga pogledamo. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona