Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Snima se remake kultnog Evil Deada!

Autor: Belmorn

evil_dead_final.jpgSam Raimi, tvorac originalne The Evil Dead trilogije, najavio je remake originala iz 1981. godine. Prije nego što završi scenarij, Raimi želi pronaći pravog redatelja za film pošto nema ambicija sam raditi na projektu.

Radnja remakea ostat će uglavnom vjerna izvorniku u kojem pet studenata odlazi na vikend u šumu. Nalaze kolibu s jezivom demonskom knjigom i diktafonom. Kad puste snimku, čuju glas koji je preveo tekst iz knjige što budi demone iz okolne šume...

Još nije poznato hoće li Bruce Campbell, glumac B kategorije koji se proslavio ulogom glavnog lika Asha u originalnoj trilogiji, pojaviti i u remakeu, makar kao cameo uloga.

Film bi u kinima trebao biti već iduće godine, no hoće li očuvati duh originala, odgovor je koji ćemo saznati tek kad ga pogledamo. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona