Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Snima se serija "Fringe"

Autor: Belmorn

jackson_fringe.jpgU tijeku je snimanje pilot epizode serije Fringe, što će biti četvrta serija J.J. Abramsa, zaslužnog za uspjeh Felicity, Alias i Lost. Abrams radi seriju s Robertom Orcijem i Alexom Kurtzmanom, ljudima koji su s njim radili na Aliasu, ali su odgovorni i za Herculesa i Xenu.

Serija prati život znanstvenog istraživača Waltera Bishopa (John Noble - Denethor iz LotR trilogije), njegova sina Petera (Joshua Jackson - Pacey iz Dawson's Creeka) i FBI agentice Phillip Broyles koja ih je ponovno spojila kako bi zajedno vodili posebnu Fringe jedinicu. Svrha jedinice jest da istražuje paranormalne i terorističke aktivnosti.

Na dvosatnu pilot epizodu potrošeno je 10,000,000 dolara, a radnja serije počinje u mentalnoj ustanovi u kojoj se Walter nalazi. Američka publika će možda već ove jeseni imati priliku gledati novu seriju, ako se glavonjama iz FOX-a svidi pilot.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona