Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Coraline

Autor: Belmorn

coralinefilm.jpgHenry Selick, slavni američki stop-motion redatelj filmova The Nightmare Before Christmas i James and the Giant Peach radi na ekranizaciji Neil Gaimanove novele Coraline.

Coraline je djevojčica koja iza zaciglanih vrata u svom stanu otkriva drugi svijet u kojem ima drugačije roditelje. Kada se pokuša vratiti kući shvaća da je "druga" majka otela njene prave roditelje i ona ih odluči spasiti.

Ovo je prvi stop-motion film koji je sniman stereoskopijom što daje dodatnu iluziju dubine, ali i omogućuje fleksibilnost CGI animatorima kojima je olakšan posao u produkciji. 

Dakota Fanning daje glas maloj Coraline, Teri Hatcher njenoj majci, a Ian McShane ruskog diva iz druge stvarnosti koji živi u stanu iznad Coraline.

Ako vas zanima kako to sve izgleda, pogledajte preview.  Film izlazi u siječnju iduće godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona