aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Autor: Belmorn

crystalskullteaserposter.jpgNapokon je izišao trailer za dugo očekivani, četvrti nastavak u serijalu o Indiani Jonesu. Produkcija filma dugo je bila pokrivena velom tajne i poznata po brojnim skandalima vezanim uz krađu rekvizita i otkrivanje radnje.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ponovno je spojio redatelja Stevena Spielberga i producenta Georga Lucasa. Lucas je ideju o kristalnim lubanjama predstavio Spielbergu još davne 1989. ali je ovaj odbio ideju koja uključuje lubanje. Film nije počeo snimati do prošle godine kada su se napokon dogovorili oko te ideje.

Naslovnu ulogu tumači ostarjeli Harrison Ford, pa je tako i Indiana stariji i mudriji. Profesor Jones se ovog puta bori protiv Sovjetskog Saveza čije jedinice vodi zla i predivna Spalko (Cate Blanchett). Njihov cilj je pronaći kristalnu lubanju u Srednjoj Americi jer navodno sadrži neobična magična svojstva. U filmu se pojavljuje i Indianina stara ljubav, Marion Ravenwood koju je i u prvom filmu glumila Karen Allen, nekadašnja Spielbergova djevojka. Novi lik u serijalu je Mutt (Shia LeBeouf), mladi greaser.

Film izlazi 22. svibnja ove godine, a dok čekate, posjetite službenu stranicu i pogledajte trailer.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona