Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Godzilla: Novi trailer, stara čudovišta

Autor: markohoto

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

 Godzilla II: King of the Monsters - Official Trailer 2

Novi je nastavak fokusiran na nastojanja članova kriptozoološke organizacije Monarch, da se nose s postojanjem mitoloških čudovišta, koja se počinju pojavljivati u sve većem broju. Film je režirao Michael Dougherty, redatelj Krampusa. Glavne uloge tumače: Vera Farmiga (Conjuring) , Millie Bobby Brown (Stranger Things), Sally Hopkins (The Shape of Water), Kyle Chandler (Super 8) kao i već spomenuti Ken Watanabe (Inception) i Charles Dance (Game of Thrones). No, prave zvijezde ovoga filma su divovska čudovišta.

Divovski pterosaur Rodan je biće inspirirano stvarnim gmazovima koji su živjeli i letjeli u doba dinosaura. Poput ostala dva stvorenja, u krstarenju zrakom ga ne spriječava ni činjenica da mu se težina mjeri u desetcima tisuća tona. U novome traileru, kao i starim filmovima, često se prikazuje na vulkanskom otoku.

Rodan movie trailer

Mothra je u ranijim ekranizacijama, prikazivan kao veći pozitivac od same Godzille. Riječ je o divovskom moljcu, ujedno i zaštitniku ljudi s otoka na kojemu obitava. Nije mu strano udruživanje sa ostalim grdosijama kako bi spasio svijet od većeg zla.

Mothra (1961) - Trailer

King Ghidorah ima obličje troglavog krilatog zmaja bez ruku. Najčešće jse pojavljuje u ulozi negativca. U nekim verzijama, riječ je o svemircu čiji um kontroliraju njegovi svemirski gospodari, dok je u drugima odgovoran za izumiranje dinosaura. O tome koliko je ovo čudovište opasno govori činjenica da su se Godzilla, Mothra i Rodan spremni udružiti kako bi ga porazile .

Ghidrah, the Three-Headed Monster (1964) - American Theatrical Trailer

Koja čudovišta će se udružiti da zaštite čovječanstvo, a koja će se s njima sukobiti saznat ćemo 31. svibnja 2019., kada film dođe u svjetska kina.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona