Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Desolation of Smaug trailer otkriva puno!

Autor: Belmorn

Objavljen je trailer za srednji dio The Hobbit trilogije pod nazivom The Desolation of Smaug.

Bilbo i patuljci nastavljaju put prema Ereboru, a na svojem putu prolaze kroz vilenjačku šumu Mirkwood kojom vlada Thranduil (Lee Pace), a među njegovim podanicima se pojavljuje i Legolas (Orlando Bloom). Nova lica su kapetanica vilenjačke straže Tauriel (Evangeline Lilly), mjenjokožac Beorn (Mikael Persbrandt) koji poprima oblik medvjeda i ljudski strijelac Bard (Luke Ewans) iz jezerne pokraine Esgaroth.

Trailer prikazuje puno vratolomija, specijalnih efekata i akcije, ali i prvu pravu pojavu Smauga (Benedict Cumberbatch), zmaja koji je oteo patuljačku domovinu i zlato koje joj pripada. Film se u kinima očekuje 13. prosinca ove godine, a finalni dio trilogije iduće godine u isto vrijeme.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona