Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Radi se animirani film o Juri Grandu

Autor: Belmorn

jure grando stop motion 1Priprema se snimanje animiranog stop-motion filma o najpoznatijem Istarskom vampiru.

Jure Grando - Štrigun iz Kringe naziv je stop-motion filma sa lutkama koji je trenutno u izradi, a njegova će radnja opisati događaje iz 17. stoljeća u Kringi prema događajima koje je zapisao barun Janez Vajkjard Valvasor. Za produkciju su zaslužni Silvija Loinjak i Đina Jakir, a film režira Martin Babić. Ekipa trenutno izrađuje lutke i setove za animirani film, a njihov napredak možete pratiti na facebook stranici.

jure grando stop motion 2

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona