jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Pogledajte Riddickov trailer

Autor: Belmorn

Riddick-3-Trailer

Vin Dieselov treći film iz serijala o Riddicku konačno je dobio akcijom krcat trailer.

Nakon što je u prošlom filmu porazio vođu Necromongera i postao njihov novi vođa, Riddick nije dugo uživao u prijestolju. Izdan i odbačen na pustinjsku planetu, ponovno postaje meta lovaca na glave.

Karl Urban se vraća u ulozi Necromongera Vaakoa, a plaćenike glume Matt Nable, Katee Sackhoff, Jordi Mollà i Dave Batista, profesionalni hrvač i bodybuilder. Film režira i potpisuje David Twohy, koji je tu funkciju obnašao i u prethodnim filmovima. Riddicka možemo očekivati u kinima početkom rujna tekuće godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona