Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Thor: The Dark World trailer

Autor: Belmorn

Thor-Dark-World-OfficialThor se vraća na Zemlju u novoj avanturi kako bi obranio Devet Svjetova od tamne prijetnje starije od Asgarda.

Tamni vilenjaci vođeni Malekithom (Christopher Eccleston) planiraju vratiti Svjetove u tamu, pa se Thor (Chris Hemsworth) spušta na Zemlju po svoju voljenu Jane Foster (Natalie Portman) i vodi ju na Asgard. Trailer nam naslućuje ljubomorne poglede Sif (Jaimie Alexander) koja Thora želi za sebe...

Prvi Thor film je pažljivo gradio obiteljske odnose između Odina (Anthony Hopkins) i njegova dva sina, a publika mu je zamjerala nedostatak akcije. Postavljanje obiteljske dinamike se dugoročno isplatilo a strpljivi obožavatelji će ponovno vidjeti Thora i Lokija (Tom Hiddleston) rame uz rame krajem ove godine. Redatelj Alan Taylor nije imao pretjerano zapaženog filmskog iskustva, ali ga zato povezujemo s režijom pojedinih epizoda serija poput Game of Thrones, Lost, Mad Men i Rome.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona