xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Wolverine otkriva vlastitu smrtnost

Autor: Belmorn

The-Wolverine-Ninja-PosterNajnoviji međunarodni trailer filma The Wolverine napokon otkriva što se događa s Loganom nakon X-Men: The Last Stand i gubitka voljene Jean Grey.

Publika je bila miješanih reakcija nakon gledanja Wolverine: Origins. Loganov uspon je bio solidno povezan s radnjom stripa i onim utemeljenim u X-Men filmovima, ali je pogrešna integracija Deadpoola kao negativca u maniri Frankensteinovog čudovišta razjarila fanove. Deadpool se i dalje bori za vlastiti R-rated film, a Wolverine je dobio još jednu priliku na velikom ekranu, po svemu sudeći najbolju do sad.

Trailer ga sustiže zaraslog i shrvanog, kao lutalicu kojeg progoni prošlost, njegova besmrtnost je istovremeno blagoslov i teret. Ukazuje mu se prilika za starost kad mu se javi bivši ratni drug. On ga vodi u Japan gdje mu kao zahvalu što mu je Logan spasio život u ratu nudi tretman smrtnosti. Svi koji su gledali Highlander filmove znaju koliko je besmrtnim ratnicima bitno ostariti i imati obitelj, pa je tako i Logan prihvatio ponudu...

Ostatak trailera prikazuje vrhunsku akciju, borbu s Silver Samuraiem (Will Yun Lee) na jurećem vlaku, sraz s ninjama i koketiranje s Viper (Svetlana Khodchenkova). The Wolverine u kinima izlazi u srpnju, a ove će se godine natjecati s Iron Manom 3 i Man of Steel za najbolji stripovski film.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona