Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Wolverine otkriva vlastitu smrtnost

Autor: Belmorn

The-Wolverine-Ninja-PosterNajnoviji međunarodni trailer filma The Wolverine napokon otkriva što se događa s Loganom nakon X-Men: The Last Stand i gubitka voljene Jean Grey.

Publika je bila miješanih reakcija nakon gledanja Wolverine: Origins. Loganov uspon je bio solidno povezan s radnjom stripa i onim utemeljenim u X-Men filmovima, ali je pogrešna integracija Deadpoola kao negativca u maniri Frankensteinovog čudovišta razjarila fanove. Deadpool se i dalje bori za vlastiti R-rated film, a Wolverine je dobio još jednu priliku na velikom ekranu, po svemu sudeći najbolju do sad.

Trailer ga sustiže zaraslog i shrvanog, kao lutalicu kojeg progoni prošlost, njegova besmrtnost je istovremeno blagoslov i teret. Ukazuje mu se prilika za starost kad mu se javi bivši ratni drug. On ga vodi u Japan gdje mu kao zahvalu što mu je Logan spasio život u ratu nudi tretman smrtnosti. Svi koji su gledali Highlander filmove znaju koliko je besmrtnim ratnicima bitno ostariti i imati obitelj, pa je tako i Logan prihvatio ponudu...

Ostatak trailera prikazuje vrhunsku akciju, borbu s Silver Samuraiem (Will Yun Lee) na jurećem vlaku, sraz s ninjama i koketiranje s Viper (Svetlana Khodchenkova). The Wolverine u kinima izlazi u srpnju, a ove će se godine natjecati s Iron Manom 3 i Man of Steel za najbolji stripovski film.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona