goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Traileri kao zagrijavanje za 3. sezonu Igre prijestolja

Autor: Belmorn

got-season3-dany

Idući vikend kreće prikazivanje treće sezone Igre prijestolja za koju mnogi predviđaju da bi mogla biti najbolja do sada.

Treća sezona će pratiti radnju prve polovice romana Oluja mačeva pisca George R.R. Martina koji je ponovno surađivao s autorima serije i pisao scenarij za jednu od epizoda. Treća će sezona biti ukupno sat vremena dulja od prethodne dvije sezone, tako da će epizode u prosjeku trajati 5 minuta više, a finale (određeno vjenčanje koje fanovi knjiga željno iščekuju) će trajati oko sat i pol. Broj epizoda ostaje isti.

Nedavno su izašla dva odlična trailera(War i Duty), kao i ova slatka TV reklama.

George R.R. Martin je na premijeri pričao o nadolazećoj knjizi Winds of Winter, a jučer je objavljena i galerija slika sa novim i starim licima.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona