Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Cirque du Freak

Autor: Belmorn

cirquedufreak.jpgSnima se ekranizacija prve knjige iz Sage o Darrenu Shanu - priča o dječaku u svijetu vampira. Darren Shan je također i pseudonim irskog pisca Darrena O`Shaugnessyja koji je napisao čak četiri trilogije knjiga za djecu i mlade o vampirima.

U filmu, koji u kina dolazi krajem godine, će glumiti mnoga slavna imena, među kojima su Ken Watanabe i Salma Hayek kao bradata žena. Vampira će glumiti John C. Reilly, a dječaka Darrena Josh Hutcherson.

Cirque du Freak režira Paul Weitz, a film je trenutno u fazi predprodukcije. Priča će pratiti Darrena koji nizom neobičnih događaja napušta normalni život, bježi s cirkusom i postaje vampir.

Za sad nije poznato hoće li se ekranizirati svih 12 knjiga iz serijala ili samo neke, no to u konačnici ovisi o uspjehu prvog filma u kinima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona