marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

Avengers izbačene scene i S.H.I.E.L.D. serija

Autor: Belmorn

avengers-joss-whedon-2-greenPogledajte sve izbačene scene iz The Avengers filma i pročitajte više o Whedonovom novom TV projektu.

Televizijska kuća ABC odobrila je pilot epizodu TV serije S.H.I.E.L.D., a scenarij za nju piše Joss Whedon uz brata Jeda Whedona i Maurissu Tancharoen. Serija će biti usko vezana uz Whedonov uspješni film The Avengers, a očekuje se kako će uz scenarij i režirati određene epizode.

Ako serija bude odobrena za daljnje snimanje (a vjerojatno hoće), možemo ju očekivati već idućeg ljeta. Radnja će biti u stilu nadnaravne proceduralne serije (super-policajci hvataju super-negativce), a ne zna se koji će likovi imati centralni fokus i hoće li se (i u kojoj mjeri) pojavljivati Nick Fury (Samuel L. Jackson), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) i Maria Hill (Cobie Smulders).

Izlaskom The Avengersa na DVD objavljene su i izbačene scene iz filma. Prva prikazuje Brucea Bannera koji nakon preobrazbe iz Hulka razmišlja o svojoj pravoj naravi.

    

Iduća scena je alternativni početak filma u kojem Maria Hill podnosi izvještaj nadređenima o Nicku Furyju i događajima koji su se tokom filma odvili u New Yorku.

Konačna izbačena scena prikazuje Captaina Ameriku koji se pokušava naviknuti na suvremeni život i upoznaje konobaricu s kojom je na kraju filma izmjenjivao značajne poglede.

Jeremy Renner, glumac koji je utjelovio Hawkeye, izrazio je negodovanje što nije imao priliku glumiti "pozitivca" kakav je njegov lik mogao biti. Ovo je produžena scena koja pokazuje na što je mislio.

Za kraj ćemo vas počastiti i alternativnim početkom Iron Man 2 filma.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona