Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Avengers izbačene scene i S.H.I.E.L.D. serija

Autor: Belmorn

avengers-joss-whedon-2-greenPogledajte sve izbačene scene iz The Avengers filma i pročitajte više o Whedonovom novom TV projektu.

Televizijska kuća ABC odobrila je pilot epizodu TV serije S.H.I.E.L.D., a scenarij za nju piše Joss Whedon uz brata Jeda Whedona i Maurissu Tancharoen. Serija će biti usko vezana uz Whedonov uspješni film The Avengers, a očekuje se kako će uz scenarij i režirati određene epizode.

Ako serija bude odobrena za daljnje snimanje (a vjerojatno hoće), možemo ju očekivati već idućeg ljeta. Radnja će biti u stilu nadnaravne proceduralne serije (super-policajci hvataju super-negativce), a ne zna se koji će likovi imati centralni fokus i hoće li se (i u kojoj mjeri) pojavljivati Nick Fury (Samuel L. Jackson), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) i Maria Hill (Cobie Smulders).

Izlaskom The Avengersa na DVD objavljene su i izbačene scene iz filma. Prva prikazuje Brucea Bannera koji nakon preobrazbe iz Hulka razmišlja o svojoj pravoj naravi.

    

Iduća scena je alternativni početak filma u kojem Maria Hill podnosi izvještaj nadređenima o Nicku Furyju i događajima koji su se tokom filma odvili u New Yorku.

Konačna izbačena scena prikazuje Captaina Ameriku koji se pokušava naviknuti na suvremeni život i upoznaje konobaricu s kojom je na kraju filma izmjenjivao značajne poglede.

Jeremy Renner, glumac koji je utjelovio Hawkeye, izrazio je negodovanje što nije imao priliku glumiti "pozitivca" kakav je njegov lik mogao biti. Ovo je produžena scena koja pokazuje na što je mislio.

Za kraj ćemo vas počastiti i alternativnim početkom Iron Man 2 filma.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona