kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Palac gore za filmove!

Pozdrav! Ovaj dodatak recenzijama zamišljen je kao simbolička sugestija i nije ekvivalent ocjenama. Uveden je kako bi se čitatelju olakšala procjena recenzenta, naročito kod naslova s isprepletenim pozitivnim i negativnim stranama. Stoga, kada ugledate jedan od sljedećih simbola, Vi već znate na što se misli, a oni predstavljaju:

 

G1G1G1- Pomicatelj granice žanra, djelo s minimalnim nedostacima i sadržajem koji nudi bogatu misaonost, izuzetnu zabavu ili oboje u idealnom omjeru.

G1G1Gg1- Kvalitetno djelo iz mnogih perspektiva, ono je stabilne egzekucije, lako inspirirajuće ili kultno, koje neka specifična manjkavost sadržaja ili forme zakida za sam vrh.

G1Gg1Gg1- Pitko djelo većinom pozitivnih karakteristika. Kao popcorn flick ili manji kult, ono zabavlja, možda u sebi sadrži zanimljivosti ili neočekivano dobar element i odskače od inteligencije panja.

R1Rg1Rg1- Pitko djelo većinom negativnih karakteristika, poput članaka u Cosmopolitan časopisu – zlo Vam je od same pomisli na njih, ali u datom trenutku nemate baš nikakvog pametnijeg posla. 

R1R1Rg1- Žalostan splet najgorega nekako se sretno provukao kroz proces odobravanja na udes nesretnika nesvjesnih u što su se upustili. Dva palca dolje kao apel na spašavanje dostojanstva, ali samo zato jer još uvijek nije potpuno ruglo, jer se nakon potpunog isključenja uma još uvijek može preživjeti. Naročito kad ste već sve Cosmo članke pročitali, a tijelo žudi za dnevnom dozom smeća.

R1R1R1- Želite osobu pitati za mišljenje, a ona vam već unaprijed maše rukama, unezvijerena lica, padajući na koljena. Očigledno, nakon ovakvog rada može se samo plakati od jada i pitati se čemu, nadajući se kako osoba neće od vas tražiti objašnjenje. Ono nije dostojno niti statusa kulta, te je općenito vrst filma gdje su tri palca dolje premalo palčeva uopće.

 

Ovaj dodatak recenzijama zamišljen je kao simbolička sugestija i nije ekvivalent ocjenama, no jednako kao i ocjene, ne gleda dva različita filma prema istim kriterijima, iako se izražava istim simbolima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona