Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Michael Fassbender u Assassin’s Creed filmu

Autor: Belmorn

Michael_Fassbender_MagnetoMichael Fassbender je potpisao ugovor sa Ubisoftom, odnosno njihovim podružnim filmskim studiom, po kojem će ko-producirati i glumiti u ekranizaciji serijala video igara Assassin’s Creed.

Fassbender, zvijezda u usponu, poznata po ulozi Magneta u X-Men: First Class i nedavno po Davidu iz Prometheusa, bila je prvi izbor za glavnu ulogu u filmu i indikator da bi projekt mogao imati ozbiljnog potencijala.

Zanimljivo je naglasiti da je Ubisoft Motion Pictures osnovan (vjerojatno nezadovoljan Prince of Persia ekranizacijom) kako bi kontrolirao prava svojih popularnih franšiza kao što su Ghost Recon i Splinter Cell uz cilj da ih ekraniziraju s maksimalnom kreativnom kontrolom.

Tko ih može kriviti nakon ekranizacijskih neuspjeha poput Max Payne, Wing Commander, Far Cry, Street Fighter, Doom, Super Mario Bros. i ostalih promašaja? Ubisoft je potpisao filmski ugovor za Assassin’s Creed s Sonyjem tek nakon što su dobili potvrdu da imaju moć prekinuti snimanje ako im se ne svidi u kojem smjeru ide. 

Još nije poznato hoće li Fassbender glumiti Desmonda Milesa, čovjeka kojeg je otela Templarska institucija, ili njegovog pretka Altaïra, čija sijećanja Desmond proživljava u Templarskom stroju Animusu. Templari pokušavaju otkriti gdje je Desmondov predak, po struci atentator, sakrio drevnu relikviju, takozvanu Rajsku jabuku koja ima moć kontroliranja ljudskim mislima.

Trenutno iščekujemo treću igru iz serijala Assassin’s Creeda, koja se nakon križarskih ratova i renesanse seli u vrijeme Američke revolucije. Produkcija filma je u povojima i još nema datuma početka snimanja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona