jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Filmska traka 20

Autor: Belmorn

Iron-Man-3-Comic-Con-2012-ArtU ovotjednoj Filmskoj traci pogledajte nekoliko novih fotografija iz Hobbita, Walking Deada i Elysiuma.

  • Ilustracija za poster Iron Man 3 pokazuje Tony Starka u djelomičnom kostimu. (gore)
  • Snimanje prvog dijela Hobbita je gotovo i film ulazi u post-produkciju, a vi možete pogledati 10 novih fotografija. (link)
  • Snimanje treće sezone Game of Thronesa je počelo i puštena je prva službena fotografija sa snimanja u Sjevernoj Irskoj. (link)
  • Prva službena fotografija Matt Damona u Neil Blomkampovom Elysiumu. (link)
  • Otkriveni detalji radnje Smity & Shyamalanovog distopijskog After Earth filma. (link)
  • Fotografije stižu i sa snimanja Walking Deada, gdje možemo vidjeti borbu u zatvorskom kompleksu. (link)
  • Upravo su objavljene fotografije sa seta Mad Max: Fury Roada, puno pijeska i neobičnih vozila. (link)

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona