xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Iron Man 3 novosti

Autor: Belmorn

Iron-Man-3-Iron-PatriotNakon uspjeha Avengersa, gotovo svaki junak dobiva novi film. Onaj o kojem se najviše priča je, naravno, Iron Man. Poslije castinga otkriveno je i koji nas zlikovci očekuju u ovom filmu.

Čini se da su brojnim fanovima napokon uslišane želje kad je u pitanju Iron Manov glavni neprijatelj Mandarin. Prema "izvorima sa snimanja" glumit će ga Ben Kingsley koji je ranije bio potvrđen za nepoznatu ulogu u filmu. Njegov Mandarin neće imati čarobno prstenje, nego će više nalikovati na mudrog manipulatora iz sjene, a dio radnje filma snimat će se u Kini.

Izravniju prijetnju Iron Manu će predstavljati Guy Pearce kao genetičar Aldrich Killian iz Extremis serije stripova po kojoj će se film bazirati. Killianova Extremis tehnologija stvorit će kiborge Firepower i Coldblood-7 s kojima će se Tony Stark također morati obračunati.

Hoće li Iron Manu u pomoć priskočiti Iron Patriot, koji je fotografiran na setu? Nakon War Machinea, američka se vojska domogla još jednog jednog oklopa, a čini se da u njega ulazi glumac James Badge Dale poznat iz serije Rubicon.

Iron-Man-3-James-Badge-Dale-in-Iron-Patriot-Amor

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona