Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Iron Man 3 novosti

Autor: Belmorn

Iron-Man-3-Iron-PatriotNakon uspjeha Avengersa, gotovo svaki junak dobiva novi film. Onaj o kojem se najviše priča je, naravno, Iron Man. Poslije castinga otkriveno je i koji nas zlikovci očekuju u ovom filmu.

Čini se da su brojnim fanovima napokon uslišane želje kad je u pitanju Iron Manov glavni neprijatelj Mandarin. Prema "izvorima sa snimanja" glumit će ga Ben Kingsley koji je ranije bio potvrđen za nepoznatu ulogu u filmu. Njegov Mandarin neće imati čarobno prstenje, nego će više nalikovati na mudrog manipulatora iz sjene, a dio radnje filma snimat će se u Kini.

Izravniju prijetnju Iron Manu će predstavljati Guy Pearce kao genetičar Aldrich Killian iz Extremis serije stripova po kojoj će se film bazirati. Killianova Extremis tehnologija stvorit će kiborge Firepower i Coldblood-7 s kojima će se Tony Stark također morati obračunati.

Hoće li Iron Manu u pomoć priskočiti Iron Patriot, koji je fotografiran na setu? Nakon War Machinea, američka se vojska domogla još jednog jednog oklopa, a čini se da u njega ulazi glumac James Badge Dale poznat iz serije Rubicon.

Iron-Man-3-James-Badge-Dale-in-Iron-Patriot-Amor

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona