Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Cloverfield

Autor: Belmorn

cloverfield.jpgSredinom mjeseca u američkim kinima izlazi isčekivani film koji je dugo bio pokriven velom tajne. Riječ je o takozvanom "monster movie" projektu koji podsjeća na stare Godzille ili King Konga. Producent J.J. Abrams i redatelj Matt Reeves su najavili posve novo čudovište koje će razarati New York. Naravno, izgled čudovišta će ostati tajna do same premijere filma, dok nestrpljivi gledatelji nagađaju o mogućem izgledu. Glasine su kružile o ekranizaciji H. P. Lovecraftovih knjiga ili o igranom filmu Voltron.

Film je sniman u stilu Blair Witch Projekta, dakle amaterski s jednom kućnom kamerom. Za razliku od tog nezavisnog projekta, Cloverfield je sniman s velikim budgetom, tako da će biti dosta specijalnih efekata ubačenih u film rađenih tako da ostave uvjerljiv dojam kojem su autori toliko težili.

Već je neko vrijeme internetom kružio kratki trailer koji je prikazivao tulum naglo prekinut uništenjem obližnjih zgrada. Nedavno je izašla duža verzija koju možete pogledati ovdje

Film izlazi u američkim kinima 18. 1., a u Europi početkom veljače. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona