goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Filmska traka 15

Autor: Belmorn

aaron-eckhart-i-frankenstein-setPogledajte prvu fotku sa snimanja filma I, Frankenstein, nove sa snimanja Star Treka 2, Dark Shadows i Man in Black 3, te brdo Avengers clipova.

  • Aaron Eckhart glumi Adama, protagonista filma prema istoimenom stripu I, Frankenstein o slavnom čudovištu. Prvu fotku sa snimanja pogledajte gore. (klikni na sliku za uvećanje)
  • Spock visi nad vulkanom u novoj fotki sa snimanja Star Trek 2 filma. (link)
  • Ovaj set fotografija iz Man in Black 3 filma pokazuje nove retro svemirce. (link)
  • Onima koji nisu čitali serijal Pjesme leda i vatre a prate seriju Game of Thrones dobro će doći ovaj vodič kroz religije Westerosa. (video)
  • Još novih fotki donosi i Tim Burtonov disco-vampirski film Dark Shadows. (link)
  • Prometheus ima odlični viralni video zapakiran kao reklamu za osmu generaciju androida David. (video)
  • Avengersi pokazuju još tri kadra iz filma:
  1. U prvom vidimo Kapetana Ameriku i Thora kako se na ulicama bore protiv Lokijeve vojske. (video)
  2. Idući nam pokazuje kratki razgovor između Nicka Furryja, vođe S.H.I.E.L.D-a i zarobljenog Lokija. (video)
  3. Najnoviji video sukobljava dva člana Avengersa, Thora i Iron Mana. Tko je doista jači? (video)

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona