Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Looper trailer je vani

Autor: Belmorn

looper_posterKonačno možemo vidjeti Joseph Gordon-Levitta u akciji kao mladog Bruce Willisa. Kako je to moguće? Sve je moguće kad su upleteni mafija i putovanje kroz vrijeme.

Gordon-Levitt igra Joea, mladog mafijaškog ubojicu koji likvidira vremenske putnike. Agenti poput njega zovu se Looperi, dobro su plaćeni i žive lagodnim životom. Jedina briga im je da se pojave na vrijeme i ubiju metu. Joe to ne uspije kad u jednoj od svojih žrtava prepozna sebe iz budućnosti (Bruce Willis). Trenutak neodlučnosti omogućuje starijem Joeu bijeg, a na mladom je da zatvori petlju i ubije se.

Film režira Rian Johnson koji je stekao indie slavu svojim privijencem Brickom, noir detektivskom pričom smještenu u srednjoškolsko okruženje. Prema ranim kritikama čujemo da Looper također posjeduje staru Noir atmosferu. Dodamo li tome da je prikazani trailer na WonderConu povukao jednako oduševljenje publike kao onaj Prometheusa, možemo se nadati kvalitetnom filmu.

Film izlazi u rujnu a u filmu ostale uloge glume Emily Blunt, Jeff Daniels i Paul Dano. Gordon-Levitt je svakodnevno provodio 3 dana u šminci kako bi više ličio na Willisa. Da li se to isplatilo, pogledajte dolje u traileru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona