goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Filmska traka 12

Autor: Belmorn

hotel-transylvania-movieOvaj petak nova doza trailera i raznih filmskih vijesti. Total Recall teaser najavljuje trailer koji izlazi u nedjelju, animirani filmovi Hotel Transylvania i Rise of the Guardians nam kroz svoje trailere daju uvid u radnju.

  • Total Recall se pridružio ludosti "trailera za trailer" pa kroz 30 sekundi možemo vidjeti što nas očekuje u dvominutnom traileru. (video)
  • Chernobyl Diaries je još jedan found footage horror (od autora Paranormal Activityja) s glupim amerima, koji su ovog puta odlučili pokupiti malo radiacije u turističkom obilasku Pripyata. (video)
  • Shepard Fairey (autor Obaminog Hope postera) radi na filmskoj adaptaciji Orwellove "1984"-e. (link)
  • Hotel Transylvania trailer - Dracula drži hotel za klasična filmska čudovišta. (video)
  • Rise of the Guardians je priča o Djedu Mrazu, Zubić Vili, Uskršnjem Zecu i drugim legendarnim bićima koja čuvaju djecu. (video)
  • Mila Kunis i Channing Tatum traženi za Wachowkijev SF film Jupiter Ascending. (link)
  • Trailer filma The Host prema romanu Stephenie Meyer o parazitskim vanzemaljcima. (video)
  • Drugi, nabrijani trailer za Snow White and the Huntsman. (video)
  • Retro svemirci na novim fotkama za Man in Black 3. (link)
  • Carrie remake dobio Chloe Moretz za glavnu glumicu. (link)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona