Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Filmska traka 11

Autor: Belmorn

abraham_lincoln_vampire_hunterKao i uvijek, donosimo vam kratke tjedne crtice iz svijeta filma i serija. Michael Bay priča o Ninja Kornjačama a imamo i još Game of Thrones trailera.

 • Michael Bay najavljuje remake Teenage Mutant Ninja Turtles, ali kod njega Kornjače dolaze iz svemira. (link1, link2)
 • Abraham Lincoln: Vampire Hunter dobio novi trailer. (video)
 • Dolazi još jedan reboot, horror Leprechaun. (link)
 • The Walking Dead sezona je gotova, Merle se vraća u idućoj sezoni i Michonne je dobila glumicu. (link1, link2)
 • Novi Game of Thrones profili za drugu sezonu, možete se zakleti na vjernost jednoj od zaraćenih kuća. (Robb, Stannis, trailerlink)
 • Snow White and the Huntsman novi dinamični trailer. (video)
 • Prvih par minuta Lock-Outa, Guy Pearce bježi iz zatvora u svemiru. (video)
 • Joss Whedon priprema nastavak Dr. Horriblea! (link)
 • Breaking Dawn - Part 2 teaser trailer pokazuje nemrtvu Bellu. (video)
 • Daily Bugle donosi prilog o Spider-Manu. Tko je on? Heroj ili maskirani zločinac? (video)
 • Battlestar Galactica: Blood & Chrome teaser vuče atmosferu iz američkog trailera za Girl with the Dragon tattoo. (video)
 • Doctor Who dobio Jennu-Louise Coleman za novog Companiona. (link)

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona