Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prometheus IMAX i međunarodni traileri

Autor: Belmorn

prometheus_imaxNakon odličnog IMAX trailera stigao je i međunarodni trailer koji otkriva par dodatnih sitnica o još uvijek tajanstvenom SF filmu Ridleya Scotta.

Iz novih foršpana saznajemo da je skupina istraživača koje predvode Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) i Holloway (Logan Marshall-Green) na ruševinama drevnih civiliaija otkrila zvjezdanu mapu. Naslućuju da se radi o pozivu zemljanima prema svojim vanzemaljskim tvorcima i priključuju se posadi Prometheusa kojom upravljaju kapetan Janek (Idris Elba) i korporacijska poslanica Meredith Vickers (Charlize Theron) kako bi otkrili korijene čovječanstva.

Film ima nekoliko poveznica s Alienom, ranijim filmom Ridley Scotta i klasikom žanra. Spacey Jockey vanzemaljci, koji su u Alienu bili tajanstvena pojava, imaju puno veću ulogu u Prometheusu, a u filmu se pojavljuje i korporacija Weyland Corp. čijeg smo čelnika (Guy Pearce) imali priliku vidjeti u jednom od viralnih videa.

Prometheus u kina dolazi u lipnju. Pogledajte IMAX i međunarodni trailer da skratite čekanje i otkrijete poneku tajnu iza Prometeja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona