godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Prometheus IMAX i međunarodni traileri

Autor: Belmorn

prometheus_imaxNakon odličnog IMAX trailera stigao je i međunarodni trailer koji otkriva par dodatnih sitnica o još uvijek tajanstvenom SF filmu Ridleya Scotta.

Iz novih foršpana saznajemo da je skupina istraživača koje predvode Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) i Holloway (Logan Marshall-Green) na ruševinama drevnih civiliaija otkrila zvjezdanu mapu. Naslućuju da se radi o pozivu zemljanima prema svojim vanzemaljskim tvorcima i priključuju se posadi Prometheusa kojom upravljaju kapetan Janek (Idris Elba) i korporacijska poslanica Meredith Vickers (Charlize Theron) kako bi otkrili korijene čovječanstva.

Film ima nekoliko poveznica s Alienom, ranijim filmom Ridley Scotta i klasikom žanra. Spacey Jockey vanzemaljci, koji su u Alienu bili tajanstvena pojava, imaju puno veću ulogu u Prometheusu, a u filmu se pojavljuje i korporacija Weyland Corp. čijeg smo čelnika (Guy Pearce) imali priliku vidjeti u jednom od viralnih videa.

Prometheus u kina dolazi u lipnju. Pogledajte IMAX i međunarodni trailer da skratite čekanje i otkrijete poneku tajnu iza Prometeja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona