gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Prometheus IMAX i međunarodni traileri

Autor: Belmorn

prometheus_imaxNakon odličnog IMAX trailera stigao je i međunarodni trailer koji otkriva par dodatnih sitnica o još uvijek tajanstvenom SF filmu Ridleya Scotta.

Iz novih foršpana saznajemo da je skupina istraživača koje predvode Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) i Holloway (Logan Marshall-Green) na ruševinama drevnih civiliaija otkrila zvjezdanu mapu. Naslućuju da se radi o pozivu zemljanima prema svojim vanzemaljskim tvorcima i priključuju se posadi Prometheusa kojom upravljaju kapetan Janek (Idris Elba) i korporacijska poslanica Meredith Vickers (Charlize Theron) kako bi otkrili korijene čovječanstva.

Film ima nekoliko poveznica s Alienom, ranijim filmom Ridley Scotta i klasikom žanra. Spacey Jockey vanzemaljci, koji su u Alienu bili tajanstvena pojava, imaju puno veću ulogu u Prometheusu, a u filmu se pojavljuje i korporacija Weyland Corp. čijeg smo čelnika (Guy Pearce) imali priliku vidjeti u jednom od viralnih videa.

Prometheus u kina dolazi u lipnju. Pogledajte IMAX i međunarodni trailer da skratite čekanje i otkrijete poneku tajnu iza Prometeja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona