Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kraljica, kopile i pretendenti

Autor: Belmorn

king_renlyPrvog travnja počinje druga sezona Game of Thronesa. HBO nas bombardira raznim trailerima na tjednoj bazi, a sad su dodali i uvid u neke od glavnih likova. Pogledajte!

Za manje od 20 dana kreće druga sezona Game of Thronesa. Centralni dio radnje je sukob kraljevskih pretendenata za Željezno prijestolje. Nakon smrti kralja Roberta, njegova braća Stannis i Renly su obojica odlučili naslijediti krunu, kao i Robertov "sin" Joffrey koji trenutno sjedi na prijestolju.

   

Kraljica Daenerys se oporavlja nakon smrti muža i nerođenog sina. Izgubila je vojsku i naklonost većine podanika, ali pokušava izgraditi moć s novim saveznicima i zmajevima. Na sjeveru, Jon Snow odlazi preko Zida kako bi s zakletom braćom Noćne straže spriječio divljake koji prijete kraljevstvu.

 

Najnoviji trailer "The More You Love" govori o ljubavi, strasti i odanosti.

Za kraj, tu je i prilog o oružjima u drugoj sezoni.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona