Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Unicorn City" trailer - zabava na gamerski način

Autor: Belmorn

unicorncity_photoPogledajte trailer za Unicorn City, komediju o RPG gameru koji se pokušava dovesti u red i organizirati svoju LARP udrugu.

Nezaposleni gamer Voss (Devin McGinn) dobije ponudu života. Ako se dokaže kao vođa, tvrtka za izradu igara Warlocks of the Beach pružiti će mu posao menagera. Kako bi se dokazao, odluči uz pomoć prijateljice Marshe (Jaclyn Hales) osnovati udrugu LARP-era i demonstrirati svoje sposobnosti. Voss preferira igrati Bardladina (raspjevanog viteza) i smatra da smo u duši "ono što se pretvaramo da jesmo u stvarnosti".

Komediju režira Bryan Lefler koji je prethodno radio na indie klasiku Napoleon Dynamite. Unicorn City se sprda sa subkulturom LARP-a i nastavlja prijateljsko zafkavanje koje su počeli filmovi kao što su Gamers, Role Models i nadolazeći Knights of Badassdom. Američka premijera filma je 24. veljače, a za sad nema indikacije da će se ikad prikazati u hrvatskoj.

(link)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona