Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

"Unicorn City" trailer - zabava na gamerski način

Autor: Belmorn

unicorncity_photoPogledajte trailer za Unicorn City, komediju o RPG gameru koji se pokušava dovesti u red i organizirati svoju LARP udrugu.

Nezaposleni gamer Voss (Devin McGinn) dobije ponudu života. Ako se dokaže kao vođa, tvrtka za izradu igara Warlocks of the Beach pružiti će mu posao menagera. Kako bi se dokazao, odluči uz pomoć prijateljice Marshe (Jaclyn Hales) osnovati udrugu LARP-era i demonstrirati svoje sposobnosti. Voss preferira igrati Bardladina (raspjevanog viteza) i smatra da smo u duši "ono što se pretvaramo da jesmo u stvarnosti".

Komediju režira Bryan Lefler koji je prethodno radio na indie klasiku Napoleon Dynamite. Unicorn City se sprda sa subkulturom LARP-a i nastavlja prijateljsko zafkavanje koje su počeli filmovi kao što su Gamers, Role Models i nadolazeći Knights of Badassdom. Američka premijera filma je 24. veljače, a za sad nema indikacije da će se ikad prikazati u hrvatskoj.

(link)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona