Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kako je bilo snimati "Game of Thrones" u Hrvatskoj?

Autor: Belmorn

emilia_clarke_lokrumProducenti, redatelji i glumci komentiraju prošlogodišnje snimanje druge sezone "Igre prijestolja" u Dubrovniku. Pogledajte kratki video prilog.

Producenti Weiss i Benioff govore o tome koje su prednosti i izazovi snimanja unutar gradskih zidina, a možemo čuti i dojmove redatelja onih epizoda snimanih u Dubrovniku, kao i neke odlične kadrove iz serije.

Podsjetimo, Dubrovnik je bio jedna od glavnih lokacija za snimanje druge sezone Game of Thronesa, a koristili su ga kao prijestolnicu Kraljev grudobran i mistični grad Quarth.

Prvi puta vidimo Daenerys na zatvorenim lokacijama Quartha koje su snimane na Lokrumu. Emilia Clarke, koja glumi kraljicu zmajeva komentirala je ljepote lokacije i veličinu produkcije serije, a njen kolega glumac Peter Dinklage, koji je nakon Emmyja za ulogu Tyriona odnio i Golden Globe nagradu, nadovezao se hvaleći sve od hrane do arhitekture. Ako ovo ne pomogne našem turizmu, ne znamo što hoće.

(link)

Ukoliko vam ni to nije dosta, pratite link na prošlogodišnji produkcijski video iz Belfasta.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona