Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Cumberbatch dopunjava postavu "Star Trek" nastavka

Autor: Belmorn

Benedict_CumberbatchBritanski glumci Benedict Cumberbatch i Noel Clarke pridružuju se postavi nastavka J. J. Abramsovog Star Trek filma.

Cumberbatch je odabran za jednu od "vodećih uloga" što bi moglo značiti da će igrati glavnog negativca. Nakon što je Benicio Del Toro odbio ulogu zlikovca u tom filmu, fanovi još više nagađaju (u jednakoj se mjeri boje i priželjkuju) da je u pitanju Khan, najlegendarniji zlikovac iz originalnog Star Treka.

Noel Clarke, redoviti glumac u seriji Doctor Who, dobio je manju ulogu "obiteljskog čovjeka sa ženom i djetetom". Cumberbatch je glumac u usponu, najpoznatiji po glavnoj ulozi u seriji Sherlock, a posudit će glas Smaugu i Necromanceru u drugom dijelu Hobbita.

Dvojica glumaca pridružuju se Alice Eve i Peteru Welleru kao novi članovi postave koju od prvog filma čine: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho i Anton Yelchin.

Film kreće u produkciju za desetak dana, a u kinima ga možemo očekivati za nešto više od godinu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona