gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Cumberbatch dopunjava postavu "Star Trek" nastavka

Autor: Belmorn

Benedict_CumberbatchBritanski glumci Benedict Cumberbatch i Noel Clarke pridružuju se postavi nastavka J. J. Abramsovog Star Trek filma.

Cumberbatch je odabran za jednu od "vodećih uloga" što bi moglo značiti da će igrati glavnog negativca. Nakon što je Benicio Del Toro odbio ulogu zlikovca u tom filmu, fanovi još više nagađaju (u jednakoj se mjeri boje i priželjkuju) da je u pitanju Khan, najlegendarniji zlikovac iz originalnog Star Treka.

Noel Clarke, redoviti glumac u seriji Doctor Who, dobio je manju ulogu "obiteljskog čovjeka sa ženom i djetetom". Cumberbatch je glumac u usponu, najpoznatiji po glavnoj ulozi u seriji Sherlock, a posudit će glas Smaugu i Necromanceru u drugom dijelu Hobbita.

Dvojica glumaca pridružuju se Alice Eve i Peteru Welleru kao novi članovi postave koju od prvog filma čine: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho i Anton Yelchin.

Film kreće u produkciju za desetak dana, a u kinima ga možemo očekivati za nešto više od godinu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona