Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Film "Looper" otkrio svoj vremenski stroj

Autor: Belmorn

looper-movie-promo-posterFotografija sa seta znanstveno-fantastičnog filma Looper, na kojem odmara redatelj i scenarist Rian Johnson, otkriva izgled vremenskog stroja.

Radnja se odvija u sadašnjosti, gdje Joseph Gordon-Levitt glumi ubojicu za mafiju, a jedine žrtve su mu ljudi poslani iz budućnosti. Kad jednu od svojih meta prepozna kao sebe iz budućnosti (Bruce Willis), okoliša dovoljno da čovjeku dopusti bijeg.

Zanimljivo je što je Bruce Willis u SF žanru već imao slično iskustvo sa vremenskim petljama, kad je njegov lik kao dječak gledao smaknuće sebe kao odraslog muškarca u Terry Gilliamovom filmu Twelve Monkeys.

Redatelj Rian Johnson je svojim prvim filmom Brick, u kojem je također glumio Gordon-Levitt, izokrenuo žarn noir-filma. Grubu detektivsku priču preselio je iz kišnih i mračnih ulica u predgrađe i srednju školu i stekao kultni status. Rana prikazivanja Loopera mu predviđaju sličnu sudbinu, a kritičari su realistični i pametni pristup temi usporedili s filmom Moon Duncana Jonesa.

Uz Gordon Levitta i Willisa u filmu glume Emily Blunt, Jeff Daniels i Paul Dano. Looper izlazi krajem godine, a nadamo se da će biti dovoljno svjež, pametan i zanimljiv da privuče publiku u kina.

looper-time-machine

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona