Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Eye uskoro u kinima

Autor: Belmorn

eyeposter08.jpgPočetkom veljače u kina stiže američka verzija kineskog filma "The Eye" iz 2002. godine. Jessica Alba glumi slijepu violinisticu koja nakon transplantacije rožnice prvi puta progleda nakon tragedije iz djetinjstva.

Nakon nekog vremena počinju joj se priviđati neobične sjenovite i zastrašujuće figure. Dok joj obitelj i prijatelji počinju sumnjati u zdrav razum, ona smatra da donator rožnica nekako otključao vrata u neobičan svijet koji sada i ona vidi.

Kineski original su radila braća Pang, koji je imao i dva nastavka, kao i Indijsku obradu iz 2005. godine. U sporednoj se ulozi pojavljuje i legendarni Rade Šerbedžija.

Trailere za film možete pogledati ovdje

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona