Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Stigao "Prometheus" teaser

Autor: Belmorn

prometheus-poster-teaserOvih smo dana zatrpani predblagdanskim trailerima. Nakon dugog izazivanja nestrpljivih obožavatelja, Ridley Scott je konačno prikazao teaser "Prometheusa".

Redatelj Aliena i Blade Runnera nakon velikog odmora od SF-a vraća se filmom Promehteus. Može li jedan redatelj dva puta redefinirati žanr?

Teaser nam ne otkriva puno novog. Posada istraživačkog broda u potrazi sa spasenjem čovječanstva nailazi na nešto što bi mogao značiti naš kraj. Naslov filma se tokom trailera polako otkriva preko ekrana, nalik na uvod iz Aliena, što dodatno naglašava poveznice između ta dva filma.

Slijedi komora s kapsulama i velikim ljudskim licem koje smo već vidjeli na fotografijama, a nakon toga niz kratkih rezova među kojima se uz puno nasilja može vidjeti i Space Jockey komora na svemirskom brodu.

Posadu istraživačkog broda glume Noomi Rapace, Logan Marshall-Green, Michael Fassbender, Charlize Theron i Idris Elba, a njihovu sudbinu ćemo otkriti u lipnju iduće godine, kad film izađe u kinima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona