xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

"The Hobbit" i još nekoliko trailera

Autor: Belmorn

hobbit_an_unexpected-trailerPogledajte trailer filma The Hobbit: An Unexpected Journey, prvi teaser Wrath of the Titans i foršpan za Jack the Giant Killer.

An Unexpected Journey je prva polovica Peter Jacksonovog filma o Hobbitu Bilbu Bagginsu (Martin Freeman) i priči kako je našao Prsten moći. Bilbo upoznaje čarobnjaka Gandalfa (Ian McKellen) koji ga šalje na pustolovinu sa Thorinom Hrastoštitom (Richard Armitage) i njegovom skupinom patuljaka.

Film izlazi sredinom prosinca iduće godine, a drugu polovicu, "There and Back Again" čekati ćemo do kraja 2013. godine.

    

 

Wrath of the Titans je nastavak akcijsko-pustolovnog filma Clash of the Titans sa Samom Worthingtonom u ulozi polu-boga Perzeja. Ovog se puta Perzej izravno sukobljava sa Hadom (Ralph Fiennes) i Titanima koji su se oslobodili kako bi porazili Zeusa (Liam Neeson). Film režira Jonathan Liebesman čiji je posljednji film bio Battle: Los Angeles, a Titane u kinima očekujemo u ožujku iduće godine.

 

Jack the Giant Killer je uz Snjeguljicu i Ivicu i Maricu još jedna dječja bajka koja se okreće malo starijoj publici. Redatelj Bryan Singer (X-Men) u glavnu je ulogu stavio Nicholasa Houlta. Jack je mladi farmer koji nesretnim slučajem posadi čarobni grah ispod kuće (iako je dobio iste upute kao za uzdržavanje Gremlina) i otvara prolaz u svijet zlih divova. Divovi haraju zemljom i prisiljavaju mladića da spasi princezu i postane junak. Ostale uloge u filmu koji ćemo gledati u lipnju 2012. tumače Eleanor Tomlinson, Stanley Tucci, Ian McShane, Bill Nighy i Ewan McGregor.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona