Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Traileri: Dvije Snjeguljice i Brave

Autor: Belmorn

snow-white-braveDonosimo vam tri trailera o jednako toliko princeza-junakinja. Dvije od njih su potpuno različite Snjeguljuce, a treća je nova Pixarova junakinja Merida.

Mirror, Mirror je fantastična komedija o Snjeguljici (Lily Collins) s naglaskom na njenu maćehu zlu vješticu (Julia Roberts) i njenu frustraciju starenjem. Film režira Tarsem Singh čije Besmrtnike trenutno možete gledati u kinima.

    

 

Brave je prva Pixarova bajka, a govori nam priču o škotskoj princezi Meridi (Kelly Macdonald) koja se pred starješinama želi dokazati kao sposobna ratnica. Njen plan se izjalovi, a sporazum koji je napravila sa starom vješticom spusti kletvu na cijelu zemlju.

 

Snow White & the Huntsman je fantastično pustolovni film sa motivima Snjeguljice. Redateljski prvijenac Ruperta Sandersa sa Kristen Stewart u ulozi Snjeguljice koju lovac (Chris Hemsworth) treba odvesti u šumu i ubiti da kraljica (Charlize Theron) naslijedi prijestolje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona