Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Breaking Dawn - filmski trailer

Autor: Belmorn

twilight-breaking-dawn-trailer-bellaStigao je trailer za prvu polovicu finalnog dijela Sumrak sage. Pogledajte kakve je promjene donio novi redatelj Bill Condon.

Možemo vidjeti dugo iščekivano vjenčanje Belle i Edwarda nakon kojeg slijedi medeni mjesec u Riu. Edward se tamo konačno odluči prepustiti tjelesnim užicima i oplodi Bellu.

Ona u vrlo kratkom roku primjeti znakove trudnoće, pošto vampirsko-ljudski hibrid raste ubrzano (ne pitajte zašto). Osim što joj je život u opasnosti zbog rizične trudnoće uzrokovane 100 godina starom spermom, Belli prijete i vukodlaci koji su uvrijeđeni što je autorica Stephenie Meyer napisala takvu glupost.

Glumačka postava ostaje nepromijenjena. Edwarda glumi Robert Pattison, Bellu Kristen Stewart a Jacoba Taylor Lautner. Prva polovica filma izlazi za dva mjeseca, a nastavak godinu dana kasnije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona