goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Bliži se početak snimanja Game of Thronesa u Dubrovniku?

Autor: Belmorn

daenersy_dubrovnikZa vrijeme mini-turneje pisca Guy Gavriel Kaya iskrsnule su nove glasine o snimanju serije Game of Thrones u Hrvatskoj.

Navodno je Neven Antičević, jedan od suvlasnika Algoritma okupljenim obožavateljima najavio snimanje u Hrvatskoj, iako nije smio reći koje scene i kada će se snimati (link i link).

Ovdje nema spomena o Dubrovniku, iako su se prethodne glasine o snimanju u Hrvatskoj najčešće vrtile oko njega, čemu je sigurno pomogao posjet producentice Gemme Jackson.

Drugi izvori tvrde da će snimanje početi već sredinom idućeg mjeseca i trajati četiri tjedna te da će u snimanje biti uključeni lokalni Dubrovački ljudi.

Naša predviđanja ostaju na tome da će Dubrovnik poslužiti kao set za trgovačko-robovlasnički grad Quarth u koji dolazi Daenerys, s obzirom da su scene koje uključuju Stannisa već otpočele sa snimanjem u Sjevernoj Irskoj.

Tijekom našeg posjeta Ljubljani i intervjua s George R.R. Marinom, on je komentirao da mu se sviđa Dubrovnik te da bi ga htio posjetiti. Pogledajte cijeli video dolje.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona