Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Planeta majmuna i Štrumpfovi u kinima

Autor: Belmorn

film_rise_planet_apes_int_trailer2Planeta majmuna: Postanak i Štrumpfovi 3D sutra kreću s prikazivanjem u hrvatskim kinima. Prvi film je prequel prepoznatljivom SF serijalu, a drugi "igrana" ekranizacija popularnog stripa i animiranog filma.

Početak Planete majmuna počinje u suvremenom San Francisku, gdje znanstvenici eksperimentiraju sa genetskim inženjeringom kako bi povećali inteligenciju i spriječili neke bolesti. Majmun Ceasar, na kojem se vrše ispitivanja, svojom inteligencijom premaši sva očekivanja, što ga udaljava od ostalih majmuna...

Glavne uloge u filmu tumače James Franco i Freida Pinto, a Ceasaru je pokrete "posudio" Andy Serkis, kojeg našim čitateljima ne moramo posebno predstavljati.

Štrumpfovi su napustili svoju šumu i nalaze se usred Central Parka u New Yorku s Gargamelom za petama. Nađu sklonište s mladim bračnim parom kojeg glume Neil Patrick Harris i Jayma Mays, a Gargamela je utjelovio Hank Azaria.

Glasove su u izvornoj verziji među ostalima posudili Jonathan Winters, Alan Cumming i Katy Perry, a u hrvaskoj ćete čuti glasove Božidara Smiljanića, Ane Kraljević, Sven Medvešeka i Roberta Ugrine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona