Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Dark Tower otkazan

Autor: Belmorn
the_dark_towerAmbiciozni projekt redatelja Rona Howarda, u kojem je planirao sedam romana iz The Dark Tower serijala prevesti u trilogiju filmova povezanih tv serijom, na žalost je otkazan.

Vjerni obožavatelji Stephena Kinga ostali su razočarani kad su saznali da neće vidjeti ekranizaciju životnog djela njihova najdražeg pisca. Vođe Universal studija zaključili su da su zagrizli više nego što mogu prožvakati i ukinuli projekt prije nego što je i počeo.

Ron Howard je blago rečeno bio optimističan oko filma, a za ulogu revolveraša Rolanda uspjeli su ugovoriti zvijezdu Javiera Bardema, no to nije bilo dovoljno da uvjeri ulagače u stabilnost projekta. Visokobudžetni serijal im se ne bi nužno isplatio, a niskobudžetni ne bi uspio dočarati magičnu atmosferu The Dark Towera.

Roland Deschainu stvarno ne cvjetaju ruže. Ponovno je osuđen da sjedi na klupi i čeka svoju priliku da zasja. Nadamo se da će ga se ponovno sjetiti J.J. Abrams, kad se zasiti projekata kojima se trenutno bavi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona