goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Prvi poster za "The Dark Knight Rises"

Autor: Amarok

batman-year-one-dcKonačno su krenule prve konkretnije informacije o trećem nastavku Nolanove Batman sage, i to u vidu postera. Foršpan, za početak jedan zadirkujući, trebao bi uslijediti u bliskoj budućnosti.

The-Dark-Knight-Rises-PosterU "The Dark Knight Rises" vraćaju se i Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman, Gary Oldman i ostatak glumaca koji su se pojavljivali u prijašnjim nastavcima, a pridružuju im se i Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt i drugi. Radnja je još nepoznata, no znade se da će Hardy glumiti Banea, a Hathaway Ženu-mačku, s time da način na koji Nolan namjerava interpretirati njihove likove još uvijek ostaje tajna.

Film izlazi 2012., pa nam ne preostaje drugo nego čekati i vidjeti.

Da nam čekanje lakše prođe, Warner Bros. i DC Comics nude animiranu adaptaciju stripa "Batman: Year One" koji je poslužio Nolanu kao velika inspiracija za "Batman Begins". Radi se o (kažu) vjernoj adaptaciji koja prati priču stripa u detalje. Ponudili su i foršpan, pa sami prosudite koliko im je to uspjelo i je li to, zapravo, dobra stvar.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona