goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Finale Harry Pottera u kinima, kviz i pottermanija na forumu

Autor: Amarok

Voldemort-DuelEydis forum drhti od potteromanije! Ili upale pluća, nismo sigurni. Drhtenja, u svakom slučaju, ima.

Povodom premijere zadnjeg dijela Harry Potter sage, "Harry Potter i Darovi Smrti 2", kolektivno smo stavili okrugle naočale, zarezali munju u čelo i stali skakutati gradom na metli. Na forumu smo, s druge strane, stali diskutirati o finim nijansama Potter svijeta, pričati i prepričavati omiljene dogodovštine te bacati dvoboje štapićima u podne oko toga je li više kewl Snape ili Dumbledore.

Iako je jasni pobjednik Snape. Tko se ne slaže, nađemo se u podne ispod sata na Trgu. Ponesite svoje štapiće.

Film kreće s prikazivanjem 13.7., što će reći ove srijede. Ako se želite prisjetiti što se sve događalo kroz proteklih sedam filmova, bacite pogled na  ovaj video koji će vas u potpunosti pripremiti za kulminaciju Harryjeve epske borbe.

Ako ste uvjereni da ste ultimatnivni potterofil, obavezno se priključite kvizu na tu temu te osvojite divne nagrade, vječnu slavu i dvije-tri djevice.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona