Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Finale Harry Pottera u kinima, kviz i pottermanija na forumu

Autor: Amarok

Voldemort-DuelEydis forum drhti od potteromanije! Ili upale pluća, nismo sigurni. Drhtenja, u svakom slučaju, ima.

Povodom premijere zadnjeg dijela Harry Potter sage, "Harry Potter i Darovi Smrti 2", kolektivno smo stavili okrugle naočale, zarezali munju u čelo i stali skakutati gradom na metli. Na forumu smo, s druge strane, stali diskutirati o finim nijansama Potter svijeta, pričati i prepričavati omiljene dogodovštine te bacati dvoboje štapićima u podne oko toga je li više kewl Snape ili Dumbledore.

Iako je jasni pobjednik Snape. Tko se ne slaže, nađemo se u podne ispod sata na Trgu. Ponesite svoje štapiće.

Film kreće s prikazivanjem 13.7., što će reći ove srijede. Ako se želite prisjetiti što se sve događalo kroz proteklih sedam filmova, bacite pogled na  ovaj video koji će vas u potpunosti pripremiti za kulminaciju Harryjeve epske borbe.

Ako ste uvjereni da ste ultimatnivni potterofil, obavezno se priključite kvizu na tu temu te osvojite divne nagrade, vječnu slavu i dvije-tri djevice.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona