Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Peter Jackson ipak producira Hobbita

Autor: Belmorn

hobit_bilbo.jpgPeter Jackson i New Line Cinema napokon su se dogovorili oko zarade na prodaji DVD-a Gospodar Prstenova, tako da je pristao producirati Hobbita i njegov nastavak. Snimanje će početi 2009. godine, a na filmovima će se raditi istovremeno, te će vjerojatno imati premijeru 2010. i 2011. godine.

Glumci Ian McKellen i Andy Serkis, koji su odbili raditi na projektu ako u njega nije uključen Peter Jackson, su potvrdili da se ipak vraćaju u uloge Gandalfa i Golluma. Redatelj za filmove još nije poznat, kao ni tko će glumiti mladog Bilba Bagginsa.

Internetom su kružile priče da će Ian Holm, koji je glumio starog Bilba u trilogiji Gospodar Prstenova biti digitalno pomlađen kako bi mogao ponoviti svoju ulogu, ali te su glasine odbačene.

Hoće li Jackson ponoviti uspjeh i opravdati povjerenje fanova, saznat ćemo za nekoliko godina kad filmovi izađu u kinima. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona