jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Super 8 u kinima

Autor: Belmorn

Super_8_kidsOd sutra u kinima možete gledati Super 8, film o odrastanju i odbjeglim svemircima koji su zajedno radili J.J. Abrams i Steven Spielberg.

Radnja filma vraća nas u 1979. godinu, u mirni grad u Ohiu. Katastrofalna nesreća vlaka prekida djecu u snimanju filma svojom super 8 kamerom, a djeca ubrzo posumnjaju da nije riječ o pukom slučaju. Ubrzo u gradu počinju nestajati životinje, a potom i ljudi, a lokalni zamjenik šerifa bliži se zastrašujućem otkriću...

Identitet i izgled opasnog vanzemaljca koji biježi iz vlaka čuvan je gotovo jednako dobro kao onoga iz Abramsovog ranijeg filma Cloverfield. Hoće li misterija biti dovoljno velika da privuče gledatelje u kina iako je naglašeno da su teme odrastanja naglašenije od priče o čudovištu? Početne reakcije strane publike su blagonaklone, a hoće li vam se film svidjeti, probajte saznati iz foršpana:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona