Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

X-Men: Prva generacija u kinima

Autor: Belmorn

X-MenFirstClassCastOd sutra u kinima kreće prikazivanje X-Men prequela u kojem saznajemo kako su Xavier i Magneto otkrili svoje moći i osnovali prvu skupinu mutanata.

Radnja filma vraća nas u 60-e kada se mladi profesor Xavier (James McAvoy) i Erik Lehnsherr, odnosno Magneto (Michael Fassbender), upoznaju i izmjenjuju ideje i planove oko čovječanstva. Njihova različita uvjerenja dovode do raskola prijateljstva i osnivanja X-Mena i Bratstva mutanata. U filmu se pojavljuju i drugi poznati mutanti, poput Mistique (Jennifer Lawrence), Beasta (Nicholas Hoult) i Emme Frost (January Jones).

Kevin Bacon glumi Sebastiana Shawa, vođu mutanata koji žele dovesti kraju svijeta, a najavljen je i cameo Hugha Jackmana u ulozi Wolverinea. Redatelj Michael Vaughn (Stardust, Kick-Ass) nada se prilici da snimi još nastavaka i posve spoji priču o X-Menima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona