Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sutra kreću Nepoznate plime

Autor: Belmorn

pirates4-on_stranger_tidesOd sutra u hrvatskim kinima možete gledati najnoviji film iz serijala Pirati s Kariba: Nepoznate plime u kojem se vraća Johnny Depp kao pirat Jack Sparrow.

Četvrti dio serijala ponovno producira Jerry Bruckheimer s redateljem Rob Marshallom poznatim po radu na ekranizacijama mjuzikala Chicago, Annie i nedavno filma Nine. Glumačku postavu su napustili Orlando Bloom i Keira Knightley a zamijenili su ih Àstrid Bergès-Frisbey kao Syrena (ime je prilično opisno) i Sam Claflin kao misionar Philip koji se u nju zaljubljuje.

Potraga Jacka Sparrowa za Fontanom života ponovno ga spaja s kapetanom Barbossom (Geoffrey Rush) ali i gusarom Crnobradim (Ian McShane) koji upravlja posadom zombija. Putovi mu se isprepleću i sa Crnobradovom kćeri Angelicom (Penélope Cruz) s kojom ima tajanstvenu prošlost...

Film će biti dostupan u klasičnom 2D-u, 3D-u i IMAX-u pa kako kome odgovara. Peti, samostojeći, nastavak se već planira, a Depp je rekao da će rado glumiti Sparrowa dok god je to izvedivo.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona