aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Sveti ratnik i Zvijer u kinima

Autor: Belmorn

priest_fancy_posterSutra u domaćim kinima kreće prikazivanje dva SF filma, Sveti ratnik sa Paul Bettanyjem i Zvijer sa Alexom Pettyferom u glavnoj ulozi.

Sveti ratnik je je rađen prema stripu Priest Min-Woo Hyunga o svijetu u kojem vampiri i čovječanstvo žive u vječnom ratu. Ratnik-svećenik kojeg glumi Paul Bettany prekida svoje zavjete i kreće u potjeru za vampirima koji su mu oteli nećakinju. U filmu Scotta Stewarta glume i Karl Urban, Cam Gagandet i Maggie Q. Film se može gledati i u 3D tehnologiji.

Drugi film koji će se početi prikazivati u kinima je Zvijer (Beastly) s Alexom Pettyferom u ulozi arogantnog ljepotana koji po uzoru na bajku Ljepotica i Zvijer biva pretvoren u nakazu. Jedini način da prekine prokletstvo je da pronađe pravu ljubav u roku od godinu dana. Glavne ženske uloge tumače Vanessa Hodgens i Mary-Kate Olsen. Pettyfer je nedavno glumio u Ja sam broj četiri.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona