jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Iza kulisa Hobbita

Autor: Belmorn

Peter-Jackson-The-Hobbit

Nedavno je počelo snimanje Hobbita, a redatelj Peter Jackson je za fanove napravio video blog sa seta.

Prvim od obećanog niza video blogova, Jackson nas je proveo setom Shirea, Rivendella i patuljačkim pećinama, pokazao kako se glumci pripremaju za borbe, gdje crtači rade na kostimima za film, ali i pričao sa ključnim članovima glumačke postave.

Hobbit je dvodjelna ekranizacija Tolkienova romana o Bilbu Baginsu koji nevoljko postaje član patuljačke ekspedicije čiji je cilj oteti zmajevo blago. Bilba glumi Martin Freeman, a u ulogama Gandalfa i Golluma se vraćaju Ian McKellen i Andy Serkis.

Prvi dio u kinima izlazi u prosincu iduće godine, a drugi godinu dana kasnije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona