Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sprema se snimanje Američkih bogova

Autor: Belmorn

American-Gods-Neil-GaimanPisac Neil Gaiman ovih je dana potvrdio da se priprema adaptacija njegova romana Američki bogovi.

Nakon Stardusta i Coraline, ovo će biti treća Gaimanova knjiga prenesena na veliko platno. Uz ekranizaciju Bogova povezan je tajanstveni Oscarovac čije ime još nije otkriveno.

Radnja Američkih bogova prati Shadowa, koji izlazi iz zatvora gdje je odsjeo zbog ženine smrti i njegov sastanak s tajanstvenim Wednesdayom. Wednesday je zapravo drevni bog nekad poznatim pod imenom Odin, koji se priprema za sukob između svojih zaboravljenih drugova i suvremenih, američkih bogova kao što su Internet i Novac...

Gaimanovo ime je trenutno povezano uz još nekoliko projekata među kojima se izdvaja snimanje stripa Sandman u obliku TV serije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona